Victorie pentru Simone Tempestini!

Comunicat de presă / 30 mai 2021

Raliul Maramureșului 2021
Campionatul Național de Raliuri Betano / Etapa a IV-a

INFO-FLASH / VICTORIE PENTRU SIMONE TEMPESTINI

După o pauză de 14 ani, Maramureșul a revenit în acest weekend pe scena raliurilor din România. Petrecut la exact o jumătate de secol după prima ediție a Raliului Castanilor, evenimentul a încins spiritele de-a lungul a două zile în care nu mai puțin de 75 de echipaje au luat cu asalt asfaltul impecabil unor speciale de legendă precum Gutâiul dar și cel de la Copalnic, acolo unde organizatorii au inventat o probă minune despre care se va vorbi multă vreme de-acum înainte.

Bătălia pentru victorie s-a dat între Bogdan Marișca și Simone Tempestini, primul venind din ipostaza ultimului câștigător la Baia Mare în 2007. Deși a câștigat 5 din cele 12 probe speciale, Bogdan a trebuit să se recunoască învins de colegul său de echipă, care s-a impus în restul de șapte probe speciale și a terminat învingător la 15 ani după succesul semnat de tatăl său tot aici, la Baia Mare. Ultima treaptă a podiumului de premiere a fost ocupată de perechea Sebastian Barbu / Bogdan Iancu cu o mașină Skoda Fabia.

Într-o organizare impecabilă din partea echipei XPO Racing, Raliul Maramureșului a beneficiat de susținerea autorităților locale, care au pus și ele umărul în materializarea acestei reușite. Cât despre numărul mare al spectatorilor, n-a fost altceva decât o dovadă în plus că dragostea maramureșenilor pentru raliuri a rămas neschimbată.

Podium - Raliul Maramureșului 2021

1. Simone Tempestini / Sergiu Itu - Skoda Fabia R5

2. Bogdan Marișca / Sebastian Itu - Ford Fiesta R5

3. Sebastian Barbu / Bogdan Iancu - Skoda Fabia Rally2

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Translate »