Categorie News

Ultimele noutăți de la evenimentele organizate de echipa noastră!

Un nou an, același partener

Helda 1
Pentru al doilea an consecutiv, din pasiune pentru sporturile cu motor - Helda Parts SRL se alătură ca și sponsor oficial în cadrul competiției de acasă “ Raliul Maramureșului 2022” care se va desfășura în perioada 8-10 Aprilie. Pe această cale le mulțumim pentru tot sprijinul acordat!

Nicăieri nu-i ca acasă!

Raliul Maramuresului 2022 01
Dacă în 2021, Raliul Maramureșului a contat ca etapa cu numărul 3, având un coeficient de 1,2 ceea ce a însumat 142,20 de km de probă specială pe asfalt, în acest an, etapa din nordul țării va conta ca prima etapă a sezonului 2022 dintr-un program total de 9 etape.

A greși e omenește, dar a persista în greșeală este diabolic

SalvamontMM
ERRARE HUMANUM EST, perseverare diabolicum.A greși e omenește, dar a persista este diabolic.Nici nu s-a terminat bine raliul și constatăm - cu părere de rău - că organizarea unei competiții într-o perioadă atât de scurtă își cere deja tributul. La final, atunci când ne-am dorit să împărtășim bucuria reușitei, cu mulțumirile firești pentru toți cei fără de care acest vis nu avea cum să se transforme în realitate, am uitat tocmai de cei care au fost și sunt mereu alături de noi. Sigur, rapid și eficient. Da, am uitat să-i menționăm tocmai pe SALVAMONTIȘTII care ne-au sprijinit așa cum o fac dintotdeauna. Cu pasiune și spirit de sacrificiu. Orice justificare a acestei omisiuni este inutilă, chiar și în condițiile stresului uriaș care a pus la grea încercare echipa XPO Racing. Greșeala a fost făcută și nu ne rămâne decât să acționăm ca atare.

Victorie pentru Simone Tempestini!

Tempestini
INFO-FLASH / VICTORIE PENTRU SIMONE TEMPESTINIDupă o pauză de 14 ani, Maramureșul a revenit în acest weekend pe scena raliurilor din România. Petrecut la exact o jumătate de secol după prima ediție a Raliului Castanilor, evenimentul a încins spiritele de-a lungul a două zile în care nu mai puțin de 75 de echipaje au luat cu asalt asfaltul impecabil unor speciale de legendă precum Gutâiul dar și cel de la Copalnic, acolo unde organizatorii au inventat o probă minune despre care se va vorbi multă vreme de-acum înainte.

Cum e tatăl, aşa şi fiul

Foto 7
La 15 ani după ce tatăl său se impunea la Baia Mare, devenind primul stranier învingător într-o etapă contând pentru Campionatul Național de Raliuri, Simone Tempestini îi urmează exemplul și câștigă prima ediție a Raliului Maramureșului.După o zi în care a dominat copios bătălia pentru victorie și a confiscat întreg podiumul de premiere, echipa Napoca Rally Academy și-a încheiat reprezentația din Maramureș cu o dublă semnată de Simone Tempestini și Bogdan Marișca. După un început în care și-au împărțit în mod egal victoria în cele șase probe speciale și au terminat pe primele două locuri (la o diferență de 13 secunde), ultima zi a raliului promitea un duel cel puțin la fel de interesant, cele trei treceri pe legendarul Gutâi fiind o garanție mai mult decât suficientă.
Translate »