Helda 1

Un nou an, același partener

Pentru al doilea an consecutiv, din pasiune pentru sporturile cu motor - Helda Parts SRL se alătură ca și sponsor oficial în cadrul competiției de acasă “ Raliul Maramureșului 2022” care se va desfășura în perioada 8-10 Aprilie. Pe această cale le mulțumim pentru tot sprijinul acordat!
Raliul Maramuresului 2022 01

Nicăieri nu-i ca acasă!

Dacă în 2021, Raliul Maramureșului a contat ca etapa cu numărul 3, având un coeficient de 1,2 ceea ce a însumat 142,20 de km de probă specială pe asfalt, în acest an, etapa din nordul țării va conta ca prima etapă a sezonului 2022 dintr-un program total de 9 etape.
SalvamontMM

A greși e omenește, dar a persista în greșeală este diabolic

ERRARE HUMANUM EST, perseverare diabolicum.A greși e omenește, dar a persista este diabolic.Nici nu s-a terminat bine raliul și constatăm - cu părere de rău - că organizarea unei competiții într-o perioadă atât de scurtă își cere deja tributul. La final, atunci când ne-am dorit să împărtășim bucuria reușitei, cu mulțumirile firești pentru toți cei fără de care acest vis nu avea cum să se transforme în realitate, am uitat tocmai de cei care au fost și sunt mereu alături de noi. Sigur, rapid și eficient. Da, am uitat să-i menționăm tocmai pe SALVAMONTIȘTII care ne-au sprijinit așa cum o fac dintotdeauna. Cu pasiune și spirit de sacrificiu. Orice justificare a acestei omisiuni este inutilă, chiar și în condițiile stresului uriaș care a pus la grea încercare echipa XPO Racing. Greșeala a fost făcută și nu ne rămâne decât să acționăm ca atare.
Translate »